ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ОРГАНІЧНОЇ КОСМЕТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

  • ІРИНА ЄМЧЕНКО Національний університет «Львівська політехніка» Автор https://orcid.org/0000-0003-3514-7064
  • ІРИНА КОЛЬДЮБА Національний університет «Львівська політехніка» Автор

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5732-2023-329-6-400-404

Ключові слова:

органічна косметична продукція, Технічний регламент, безпечність, якість, асортимент

Анотація

У статті зазначені чинники, які формують якість та впливають на безпечність косметичних виробів українського виробництва. За матеріалами компанії ТОВ «Хіларі Косметікс» (м. Хмельницький) розглянуті можливості нарощування потужності виготовлення органічної косметичної продукції та її реалізації. Підтверджена гарантія якості та безпечності продукції компанії шляхом надання споживачам ексклюзивної можливості, обміну та повернення товару впродовж 90 діб з моменту його придбання, в супереч чинному законодавству України. Згідно із даними дослідження продукції ТМ «Hillary»» доведено, що асортимент відповідає тенденціям розвитку світового та українського ринку косметичних товарів функціонального призначення, а більшість товарів, що реалізує ТОВ «Хіларі Косметікс» немає аналогів за складом на українському ринку. Показано, що сировина, маркування та показники безпечності повністю відповідають вимогам Технічного регламенту на косметичну продукцію. Досліджено структуру асортименту косметичної продукції та чинники формування споживних властивостей.

Завантаження

Опубліковано

31.12.2023

Як цитувати

ЄМЧЕНКО, І., & КОЛЬДЮБА, І. (2023). ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ОРГАНІЧНОЇ КОСМЕТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 329(6), 400-404. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2023-329-6-400-404