ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-335-3-31

Ключові слова:

інформаційна система, готельна діяльність, проєкт

Анотація

У роботі було досліджено та аналізовано готельну діяльність, як найважливіший фактор в якості стандарту сьогодення, виконано моделювання інформаційної системи управління готельною діяльністю, а також проведено системний аналіз, прийнято рішення реалізації проекту та описано можливі ризики проекту.

 

Завантаження

Опубліковано

30.05.2024

Як цитувати

ВАСИЛЮК, А., & СТРУС, В. (2024). ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 335(3(1), 222-227. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-335-3-31