ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЗБАГАЧЕНОГО БЕЗДРІЖДЖОВОГО ХЛІБА З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА
DOI:
https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-331-19Ключові слова:
хліб бездріжджовий, органолептичні показники, гарбузовий шрот, якість, збагаченняАнотація
Проведено дослідження можливості приготування бездріжджового хліба з використанням різних видів борошна: житнього, цільнозернового та пшеничного першого сорту. Визначено органолептичні показники приготованих хлібних виробів. Встановлено, що всі досліджувані зразки хліба за станом поверхні, консистенцією, запахом та смаком відповідають нормативній документації. Показано можливість та доцільність збагачення бездріжджового хліба додаванням до складу тіста шроту з гарбуза.
Завантаження
Опубліковано
29.02.2024
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
РАЦУК, М., ЮРОВА, Т., САРІБЄКОВА, Ю., & ЧИХУН, О. (2024). ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЗБАГАЧЕНОГО БЕЗДРІЖДЖОВОГО ХЛІБА З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 331(1), 116-120. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-331-19