ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ
DOI:
https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-335-3-31Ключові слова:
інформаційна система, готельна діяльність, проєктАнотація
У роботі було досліджено та аналізовано готельну діяльність, як найважливіший фактор в якості стандарту сьогодення, виконано моделювання інформаційної системи управління готельною діяльністю, а також проведено системний аналіз, прийнято рішення реалізації проекту та описано можливі ризики проекту.
Завантаження
Опубліковано
30.05.2024
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
ВАСИЛЮК, А., & СТРУС, В. (2024). ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 335(3(1), 222-227. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-335-3-31