РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ІННОВАЦІЙНИХ САЛАТНИХ ЗАПРАВОК ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
DOI:
https://doi.org/10.31891/Ключові слова:
салатна заправка, купажування олії, ресторанне господарство, обліпихова олія, оливкова олія, конопляна олія, показники якостіАнотація
У статті розглянуто питання розроблення інноваційної салатної заправки «Трицілля» з використанням купажу рослинних олій та натуральних спецій. Показано, що поєднання оливкової, обліпихової та конопляної олії з додаванням порошку калгану, материнки та соусу «Шрірачі» дозволяє отримати продукт із покращеними органолептичними властивостями та високою біологічною цінністю. Результати досліджень підтверджують перспективність упровадження такої продукції у закладах ресторанного господарства для розширення асортименту та задоволення попиту на здорове й функціональне харчування.
Завантаження
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2025 РОСТИСЛАВ КУЗЬМЕНКО, ОЛЕКСАНДРА НЄМІРІЧ, ОЛЕНА ПАВЛЮЧЕНКО (Автор)

Ця робота ліцензується відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International License.