ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА
DOI:
https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-339-4-70Ключові слова:
харчові технології, ферменти, ефективність, виробництвоАнотація
В статті показано особливості внесення ферментів в харчові продукти хлібопекарської, кондитерської, цукрової, м’ясної, спиртової та крохмале-патокової галузей тощо. Зроблено висновки, що використання ферментів дозволяє інтенсифікувати технологічні процеси, збільшити вихід та якість продуктів.
Завантаження
Опубліковано
30.08.2024
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
КОВАЛЬ, Є., & СОЛОМОН, А. (2024). ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 339(4), 477-481. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-339-4-70