ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА

Автор(и)

  • ЄВГЕН КОВАЛЬ Вінницький Національний аграрний університет Автор https://orcid.org/0009-0004-4007-9902
  • АЛЛА СОЛОМОН Вінницький Національний аграрний університет Автор

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-339-4-70

Ключові слова:

харчові технології, ферменти, ефективність, виробництво

Анотація

В статті показано особливості внесення ферментів в харчові продукти хлібопекарської, кондитерської, цукрової, м’ясної, спиртової та крохмале-патокової галузей тощо. Зроблено висновки, що використання ферментів дозволяє інтенсифікувати технологічні процеси, збільшити вихід та якість продуктів.

Завантаження

Опубліковано

30.08.2024

Як цитувати

КОВАЛЬ, Є., & СОЛОМОН, А. (2024). ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 339(4), 477-481. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-339-4-70