АНАЛІЗ ЯКОСТІ ЗЕРНОВОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ
DOI:
https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-341-5-24Ключові слова:
сільськогосподарська продукція, якість сільськогосподарської продукції, зерно, контроль якості продукціїАнотація
В роботі наведені результати аналізу якості зернової сільськогосподарської продукції Хмельницької області. Оскільки на Хмельниччині найбільша частка промислового виробництва припадає на виробництво та переробку сільськогосподарської продукції, а саме зернової, це потребує належного функціонування системи забезпечення якості цієї продукції. При підготовці фахівців за ОП 161 Хімічні технології та інженерія потрібно врахувати запит на фахівців шляхом підготовки відповідного методичного забезпечення та запровадження лабораторного практикуму з ОК «Якість сировини і продукції хімічних технологій».
Завантаження
Опубліковано
31.10.2024
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
ТКАЧУК, Г. (2024). АНАЛІЗ ЯКОСТІ ЗЕРНОВОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 341(5), 157-161. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-341-5-24