ДІАГНОСТИКА СИТУАЦІЇ НА ОСНОВІ ОЦІНКИ МНОЖИННИХ РИЗИКІВ - ЖАРІКОВА, МАРИНА; САКОВИЧ, БОГДАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено результати досліджень зі створення методу діагностики ситуації, що базується на визначенні множини об'єктів, що знаходяться під критичним ризиком, множини активних ситуацій, а також множини сил і засобів для проведення операцій із реагування.
Keywords: метод; ризик; небезпека; ситуація; рунівний процес; об’єкт; піски