АНАЛІТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВІДЖИМНОЇ НАСАДКИ ДВОГВИНТОВОГО ПРЕСУ ДЛЯ ЗНЕВОДНЕННЯ КОРМІВ - ЛУЦ, ПАВЛО; ІВЛЄВ, ВІТАЛІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Результатами проведених досліджень дозволили отримати теоретичні  залежності розподілу тиску за довжиною віджимної насадки пресу, визначено геометрію віджимної насадки у вигляді функції та розподіл фільтруючих отворів. Розроблена фізико-математична модель, яка описує взаємодію поверхні віджимної насадки з оброблюваною сировиною, зокрема пивною дробиною.
Keywords: двогвинтовий прес; віджимна насадка; корм; вологість; параметри; фізико-математична модель; тиск; напруженість; розподіл