РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ АНАЛІЗУ І ОБРОБКИ ЕКГ СИГНАЛІВ - ДУМИН, ІГОР; НАКОНЕЧНИЙ, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено підходи та основні виклики в обробці сигналів ЕКГ та наведено результати аналізу публікацій на тему методів та засобів дослідження ЕКГ у вейвлет області.
Keywords: цифрова обробка сигналів; Вейвлет перетворення; ЕКГ; QRS