ЛІНГВІСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО НАПОВНЕННЯ ВІРТУАЛЬНИХ СПІЛЬНОТ ПОПИТУ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ - ШІЛІНГ, АННА; ПАСЬКО, АНАСТАСІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У роботі міститься лінгвістичний аналіз формування інформаційного наповнення віртуальних спільнот попиту та пропозиції освітніх послуг на основі мотиваційних намірів її учасників. Проведено лінгвістичний аналіз мотиваційних намірів користувачів віртуальної спільноти попиту та пропозиції освітніх послуг. Використано лінгвістичний метод аналізу змісту допису за допомогою маркерів для виявлення мотиваційних потреб автора. Запропоновано формальний опис мотиваційних намірів користувачів віртуальної спільноти попиту та пропозиції освітніх послуг на основі їх потреб. Результати дослідження використовуються і можуть бути використані для розробки та просування відповідних віртуальних спільнот та дають можливість прогнозувати поведінку та інформаційних контент її учасників.
Keywords: лінгвістичний аналіз; мотиваційні наміри; мотиваційні маркери; освітні послуги; віртуальна спільнота