СТИЛІЗАЦІЯ ТА ТРАНСФОРМУВАННЯ ОДЯГУ У FASHION ІЛЮСТРУВАННІ ЗА ДОПОМОГОЮ СЕРВІСІВ ГЕНЕРУВАННЯ ЗОБРАЖЕНЬ НА ОСНОВІ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - СТРИЖОВА, ОКСАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У статті висвітлено основні результати аналітичного дослідження особливостей використання інструментів генеративних сервісів нейромереж зі штучним інтелектом на етапі стилізації і трансформування художніх рішень при розробленні ескізів моделей одягу та fashion-ілюстрацій.
Keywords: генерація fashion-ілюстрацій; генеративний дизайн одягу; стилізація одягу; трансформація одягу