ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ (ІОТ): ВЗАЄМОДІЯ МІЖ ХМАРНИМИ СЕРВІСАМИ ТА ПІДКЛЮЧЕНИМИ ПРИСТРОЯМИ В ІНТЕРНЕТІ РЕЧЕЙ - ЛЕПЕТУН, МИХАЙЛО; ПЕРЕПЕЛИЦЯ, АРТЕМ; БАТАЄВ, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Порівняльний аналіз дав змогу зрозуміти, як хмарні обчислення у поєднанні з пристроями Інтернет речей можуть доповнювати один одного за допомогою спільних елементів, таких як характер взаємодії, зв’язок, можливості для обробки великих даних та можливості їх зберігання. Під час дослідження розглянута можливість поєднання хмарних технологій з пристроями Інтернет речей на прикладі інтегрованої системи з використанням різних платформ у хмарній інфраструктурі для виконання різних запитів та задач.
Keywords: великі дані; інтеграція; Інтернет речей; кібербезпека; фреймворк; хмарні обчислення; хмарні платформи