АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ОСОБЛИВОСТЕЙ ФРЕЗЕРУВАННЯ ЖАРОМІЦНИХ СПЛАВІВ - КОЗЯР, ЯРОСЛАВ; БАЛИЦЬКА, НАТАЛІЯ; ПОЛОНСЬКИЙ, ЛЕОНІД (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі представлено огляд особливостей механічної обробки жароміцних сплавів. Наведено класифікацію жароміцних  сплавів згідно з ISO 513:2012 та описано фізико-механічні властивості найбільш широко застосовуваних марок цих матеріалів. Описано явища, які супроводжують процес різання та зумовлюють низьку оброблюваність жароміцних сплавів. Проведено огляд підходів та рекомендацій, які пропонуються сучасними практиками та дослідниками для забезпечення ефективного фрезерування жароміцних сплавів.
Keywords: фрезерування; жароміцні сплави; оброблюваність