ВИКОРИСТАННЯ ДІДЖИТАЛ-ТЕХНОЛОГІЙ В РОБОТІ КУРАТОРА АКАДЕМІЧНОЇ ГРУПИ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - СКІДАН, ВЛАДИСЛАВА; ВОЛІВАЧ, АНТОНІНА; НІКОНОВ, ОЛЕГ; МИТЕЛЬСЬКА, ОЛЕНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Мобільний застосунок «Curator» – це інноваційний інструмент для кураторів академічних груп, розроблений з метою поліпшення ефективності та мобільності їхньої роботи. Даний застосунок надає кураторам повний доступ до інформації про студентів, їх успішності та відвідуваності, а також спрощує процес взаємодії зі студентами та їх батьками через можливість надсилати повідомлення.
Keywords: мобільний застосунок; інформаційна підтримка; куратор; академічна група