АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ КОНТРОЛЕРА ARDUINO MEGA ДЛЯ ШНЕКОВОГО ПРЕСА - ГАВРАН, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У цьому дослідженні розглядається застосування Arduino Mega у сфері пресування олії, намагаючись всебічно проаналізувати його впровадження, переваги, проблеми та загальний вплив на ефективність процесів пресування олії. Із зростанням інтеграції інтелектуальних технологій у промислові операції використання платформ мікроконтролерів, таких як Arduino Mega, являє собою зміну парадигми в бік автоматизації та розширених систем керування. Цей аналіз зосереджений на розумінні того, як Arduino Mega сприяє оптимізації процедур пресування олії, пропонуючи розуміння апаратної та програмної інтеграції, збору даних, механізмів керування та потенційного впливу на ефективність і продуктивність.Аспект інтеграції апаратного та програмного забезпечення досліджує компоненти, які використовуються в реалізації Arduino Mega для пресування олії. Це включає перевірку інтеграції датчиків, механізмів приведення в дію та загальної архітектури системи. Розбираючи ці технічні аспекти, дослідження має на меті забезпечити детальне розуміння технологічних основ, що підтримують впровадження. Збір даних і моніторинг відіграють вирішальну роль у ефективності промислових процесів. Цей аналіз досліджує роль Arduino Mega у сприянні точному збору даних у реальному часі під час пресування олії.Механізми управління є серцевиною будь-якої системи автоматизації. Оцінюючи надійність і міцність цих механізмів керування, дослідження має на меті пролити світло на ефективність Arduino Mega у підтримці точності та стабільності операцій пресування олії. Аналіз поширюється на розгляд потенційного впливу впровадження Arduino Mega на загальну ефективність і продуктивність процесів пресування олії. Такі фактори, як скорочення часу простою, оптимізоване використання ресурсів і покращена якість продукції, ретельно вивчаються.
Keywords: Arduino Mega; Oil Pressing; Автоматизація; Мікроконтролер; Системи керування; Smart Technology