ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ FASHION-ІНДУСТРІЇ: КЛЮЧОВІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРЕНДИ ТА ІННОВАЦІЇ - МИЦА, ВІКТОРІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Цифрові технології стають невід’ємною частиною процесів проєктування, виробництва та просування модних товарів, відкриваючи нові можливості для підвищення ефективності, персоналізації та взаємодії зі споживачами. Тому в роботі виконано аналіз ключових технологій цифрової трансформації у fashion-індустрії. З урахуванням ключових аспектів цифрової трансформації у сегментах fashion-індустрії розроблені рекомендації ефективного впровадження цифрових технологій. Рекомендований підхід до цифрової трансформації, орієнтований на вирішення конкретних проблем, підкреслює необхідність гнучкості і адаптивності та дозволяє забезпечити максимальну ефективність впровадження інновацій.
Keywords: fashion-індустрія; цифрова трансформація; персоналізація; блокчейн; штучний інтелект