АНСАМБЛЕВИЙ ПІДХІД У МУЛЬТИМОДАЛЬНІЙ ОБРОБЦІ ДАНИХ НА ОСНОВІ GOOGLE API - БАСИСТЮК, ОЛЕГ; МЕЛЬНИКОВА, НАТАЛІЯ; ДУМИН, ІРИНА; ДУМИН, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі розглядаються сучасні тенденції, які використовуються у сфері обробки мультимодальних даних на основі ресурсів Google, основні напрямки розвитку сучасних методів комплексування даних. В процесі аналізу розглянути доцільність застосування методів побудови комунікаційних ліній із двома стратегіями ансамблювання.
Keywords: мультимодальні дані; перетворення мови в текст; розпізнавання мови; Sequence-to-Sequence; машинне навчання; штучний інтелект