СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗАСОБІВ КОНТРОЛЮ ЗА ДОРОЖНІМ РУХОМ - ПОСТРЕЛКО, ЄГЕНІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Системний аналіз технологічних засобів контролю за дорожнім рухом. Стаття присвячена детальному аналізу технологічних засобів контролю за дорожнім рухом. Автором досліджено трафік щодо модернізації транспортної інфраструктури через призму питань руху автомобілів та громадського транспорту, для розробки нових алгоритмів оптимізації трафіку та підвищення ефективності використання дорожньої інфраструктури.
Keywords: контроль за дорожнім рухом; відеозображення; розпізнавання номерних знаків