МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ БАГАТОРІВНЕВОГО ФРЕЙМВОРКУ ДЛЯ СИСТЕМИ КІБЕРБЕЗПЕКИ - КОЗЛОВСЬКИЙ, ОЛЕКСАНДР; ЖАРІКОВА, МАРИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
даній роботі представлено концепцію та архітектуру багаторівневого фреймворку для створення та налаштування моделі безпеки на основі даних в системі кібербезпеки, що дозволить забезпечити стійкість, стабільність та неперервність роботи систем у випадку кібератак та інших інцидентів безпеки.
Keywords: Машинне навчання; кібербезпека; нейронна мережа,; патерн безпеки; кібератака; модель безпеки; інцидент безпеки