РОЗРОБЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-СТРУКТУРНОЇ МОДЕЛІ ПРОЦЕСІВ ПРОЄКТУВАННЯ АДАПТИВНОГО ОДЯГУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ТРАВМАТИЧНИМИ УРАЖЕННЯМИ КІНЦІВОК - ЛУЩЕВСЬКА, ОЛЕНА; БУХАНЦОВА, ЛЮДМИЛА; КРАСНЮК, ЛАРИСА; КОВАЛЬЧУК, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі наведено розроблену структуру споживчих вимог до адаптивного одягу для людей із травматичними ураженнями кінцівок, на основі якої розроблено функціонально-логічні моделей проєктних ситуацій при проєктуванні адаптивного одягу. Визначено проєктну ситуацію, що буде забезпечувати ефективність процесу проєктування, а саме запропоновано капсулу чоловічого поясного адаптивного одягу для людей із ураженнями нижніх кінцівок, яка включає в себе набір адаптивного одягу лікарняного, реабілітаційного та постреабілітаційного призначення.
Keywords: адаптивний одяг; методи моделювання; капсула адаптивного одягу; адаптивна білизна; шорти; штани