ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ХМАРНИХ СЕРВІСІВ, ВКЛЮЧАЮЧИ МЕТРИКИ НАДІЙНОСТІ, ПРОДУКТИВНОСТІ ТА БЕЗПЕКИ - ФУКС, ОЛЕГ; ПТАШИНСЬКИЙ, МАР’ЯН; МАРІКУЦА, УЛЯНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття являє собою аналіз різних методів оцінювання якості хмарних сервісів. Зокрема розглядаються метрики надійності, продуктивності та безпеки, а також порівнюються різні моделі оцінювання.
Keywords: хмарні послуги; якість хмарних сервісів; оцінка якості хмарних сервісів; метрики хмарних сервісів