ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ МЕТОДУ РОЗРАХУНКУ ЕНЕРГОПОТРЕБ БУДІВЛІ - СОКОЛ, КОСТЯНТИН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі продемонстровано створення комп’ютерної системи для розрахунку енергопотреб будівлі на основі розробленого методу, що об’єднує в собі переваги числових та інженерних методів розрахунку теплопередачі.
Keywords: теплопередача; комп’ютерна система