ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОЛІЕТИЛЕНУ ТА ПОЛІМЕРНИХ НАНОКОМПОЗИТІВ МЕТОДАМИ МОЛЕКУЛЯРНОЇ ДИНАМІКИ - ОМЕЛЬЧУК, ІРИНА; КАРВАЦЬКИЙ, АНТОН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі представлено дослідження фізико-механічних властивостей полімерних нанокомпозиційних матеріалів методами молекулярної динаміки, які потрібні для моделювання термо-пружно-пластичного стану виробів в умовах експлуатації в континуальному наближенні.
Keywords: нанокомпозит; фізико-механічні властивості; молекулярна динаміка; моделювання