РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНОГО ТА ТОЧНОГО МЕТОДУ ВІДСТЕЖЕННЯ ОБʼЄКТІВ НА ВІДЕО НА МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЯХ - ДУМИН, ІРИНА; БОРСУК, ВАСИЛЬ; ШАХОВСЬКА, ХРИСТИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено результати розроблення методу відстеження об’єктів за допомогою сіамських нейронних мереж. Крім того, представлено новий тест ефективності методу та протокол, де ефективність визначається як споживанням енергії, так і швидкістю виконання на периферійних пристроях
Keywords: візуальне відстеження об’єктів; сіамські нейронні мереж; периферійні пристрої