ДОСЛІДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ В МАШИНОБУДІВНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - РОМАНІШИНА, ОЛЬГА; ЛАВРЕНЮК, ІВАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати досліджень сприйняття працівниками культури безпеки у виробничій машинобудівній галузі за допомогою опитувальника клімату безпеки. Результати цього дослідження стануть орієнтиром для пропозицій щодо влаштування кращих умов праці для можливості запровадження та підтримки культури безпеки.
Keywords: культура безпеки; охорона праці; машинобудівна промисловість