РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО МОДУЛЯ ДЛЯ РОЗРАХУНКУ ПОРІВНЯЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТРАНСФОРМАТОРІВ З ВРАХУВАННЯМ УМОВИ ЕКОНОМІЧНОСТІ - БУНЯК, ОЛЕГ; СТАСІВ, АНДРІЙ; ОРОБЧУК, БОГДАН; СУДОМИР, ВАЛЕНТИН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В статті розглядається питання розробки програмного модуля розрахунку порівняльних характеристик трансформаторів з використанням Windows Forms на мові програмування C# для впровадження в навчальний процес кафедри електричної інженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
Keywords: програмний модуль; трансформатор; програмний інтерфейс; програмний блок