АНАЛІЗ МЕГ СИГНАЛІВ РУХУ КИСТІ ШЛЯХОМ ПОБУДОВИ РЕГРЕСІЙНОЇ МОДЕЛІ НА ОСНОВІ LSTM - ХОМ’ЯК, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено методологічну основу, застосовану для розробки та оцінки регресора магнітоенцефалографічного (МЕГ) сигналу на основі мережі довгої короткострокової пам'яті (LSTM). Детально описано вибір архітектури, протоколи попередньої обробки даних, режим навчання та стратегію оптимізації. Продуктивність моделі кількісно оцінено за допомогою метрик MSE та R², а також розглянуто перспективи використання вивчених представлень для подальших завдань класифікації.
Keywords: магнітоенцефалографія; LSTM; регресія; часові ряди; нейронні мережі; глибоке навчання