МЕТОД ГЕНЕРАЦІЇ БАГАТОТРЕКОВИХ СИМВОЛІЧНИХ КОМПОЗИЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ ГЕНЕРАТИВНОГО ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - ПРИЙМА, АНДРІЙ; МАНЗЮК, ЕДУАРД; ПАСІЧНИК, ОЛЕКСАНДР; СКРИПНИК, ТЕТЯНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результат дослідження методу генерації багатотрекових символічних композицій за допомогою генеративного штучного інтелекту. Досліджено метод генерації композицій та проведено експерименти щодо його ефективності та якості моделей при різних умовах генерації.
Keywords: штучний інтелект; музика; музична композиція; партитура; piano-roll; модель