МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ ТРУБ - ГЛАБЕЦЬ, СЕРГІЙ; КРЮКОВА, ОЛЕНА; ЛЯШОК, ІРИНА; БУТЕНКО, ОКСАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі представлено результати використання фізико-хімічних методів для контролю якості стикових зварних з’єднань у металевих конструкціях. Крім того, продемонстровано можливість застосування цих методів для конструкційних пластиків, зокрема для зварних з’єднань труб з поліетилену високої щільності (ПВЩ).
Keywords: труби; поліетилен високої щільності; фізико-хімічні методи контролю; дефекти