АНАЛІЗ ОБ’ЄКТІВ ТРАНСПОРТУВАННЯ У ШВЕЙНОМУ ВИРОБНИЦТВІ - БІЛАШОВ, КОСТЯНТИН; КОВАЛЬОВ, ЮРІЙ; БІЛОЦЬКА, ЛАРИСА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті здійснено класифікацію об’єктів транспортування у швейному виробництві, охарактеризовано їхні особливості, фізико-механічні властивості та вплив на логістику. Проаналізовано засоби переміщення рулонів, деталей, напівфабрикатів і готових виробів. Підкресленно значення уніфікації тари та впровадження автоматизованих систем транспорту для підвищення ефективності виробництва.
Keywords: швейне виробництво; об’єкти транспортування; внутрішньоцехова логістика; рулонні матеріали; розкроєні деталі; транспортна тара