ДОСЛІДЖЕННЯ НАПРЯМКІВ ПОКРАЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ЗАГОТОВОК З ПІНОПОЛІСТИРОЛУ - СУХОРУКОВ, СЕРГІЙ; РИБІН, ЄВГЕН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати аналізу сучасного стану досліджень процесу різання пінополістирольних плит дротяним електродом. Розглянуто результати досліджень впливу характеристик робочого інструменту, температурних показників процесу різання  на якість та точність отриманих заготовок. Визначено напрямок подальших досліджень
Keywords: дротяний електрод; пінополістирольна заготовка; лиття за моделями; що газифікуються