ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕРМОТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ СУЧАСНОГО ШВЕЙНОГО ВИРОБНИЦТВА - СИРОТЕНКО, ОКСАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Розглянуто асортимент сучасного термообладнання. Наведена порівняльна характеристика його технічних параметрів. Рекомендовані найбільш рентабельні види обладнання для підприємств різного виду діяльності.
Keywords: термотехнології; терморізання; гравіювання; термодрук; герметизація швів; ультразвукове зварювання