ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ВІДНОВЛЮВАЛЬНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ ЯК ЗАСІБ ОПТИМІЗАЦІЇ ВІДНОВЛЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ - ХОРОШИЙ , ЯРОСЛАВ; НЕТРЕБСЬКИЙ, ВОЛОДИМИР; МАЛОГУЛКО, ЮЛІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті проаналізовано економічну складову стимулювання розвитку відновлювальних джерел енергії для відновлення електричних мереж в Україні в сучасних умовах. Запропоновано шляхи вирішення проблеми дисбалансу мереж засобами впровадження відновлювальних джерел генерації
Keywords: відновлювальні джерела енергії; енергетика; тариф; інвестиції