МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ НАВАНТАЖЕННЯ ТРЕНУВАННЯ АТЛЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ МАШИННОГО НАВЧАННЯ - МАНЧУР, ОЛЕКСАНДР; МАНЗЮК, ЕДУАРД; СКРИПНИК, ТЕТЯНА; ПАСІЧНИК, ОЛЕКСАНДР; ПЕТРОВСЬКИЙ, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті запропоновано метод визначення навантаження тренування атлетів з використанням машинного навчання, який ґрунтується на застосуванні LSTM-мереж для прогнозування параметрів серцевого ритму атлетів.За результатами експериментальної перевірки, точність прогнозування навантаження тренувань становила 85-90%. Це свідчить про високу ефективність розробленого методу.
Keywords: машинне навчання; дані тренування; метод керування даними