БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНА ЗАДАЧА ОПЕРАТИВНОГО РЕДАГУВАННЯ РОЗКЛАДІВ - ЯХНО, ВОЛОДИМИР; ДЕМКІВСЬКА, ТЕТЯНА; АСТІСТОВА, ТЕТЯНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В даній роботі наведено технологію, що дозволяє оперативно редагувати календарний план виконання незалежних завдань (робіт) різними незалежними виконавцями.
Keywords: моделі задач оперативного планування; теорія розкладів; розклад занять