РОЗРОБЛЕННЯ МОБІЛЬНОГО ЗАСТОСУНКУ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ - ХУДИЙ, АНДРІЙ; ЮСЬКЕВИЧ, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі описано розроблення мобільного додатку для моніторингу ефективності використання електроенергії для щоденного промислового використання. Сформульовано цілі функціонування додатку. Реалізовано систему автоматичного збору та відображення статистики з усіх споживачів електроенергії.
Keywords: інформаційна система; інформаційні технології; мобільні технології; ефективність використання електроенергії