ОСОБЛИВОСТІ ВИМІРЮВАННЯ ЕФЕКТІВ ОБРОБКИ ВОДИ МАГНІТНИМ ПОЛЕМ - РАДОВЕНЧИК, ВЯЧЕСЛАВ; ВОЩЕНКО, БОГДАН; МЕНОВЩИКОВА, АЛЬОНА; РАДОВЕНЧИК, ЯРОСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати вимірювань ефектів, що виникають у водних розчинах після обробки магнітним полем. Встановлено, що для природних вод реєстрація зміни водневого показника та питомої електропровідності не можуть слугувати надійним показником впливу магнітного поля на властивості водних розчинів.
Keywords: пом’якшення; магнітне поле; водневий показник; електропровідність розчину; магнітна індукція