КОНТАКТНО-АКТИВНІ ПОЛІМЕР-АБРАЗИВНІ КОМПОЗИТИ ДЛЯ ОБРОБКИ ТИТАНОВИХ СПЛАВІВ - КУРГАНОВ, РОМАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати досліджень впливу модифікації поверхні наповнювача в полімерному інструментальному композиті на ефективність обробки титанових сплавів та хонінгування
Keywords: титанові сплави; хонігування; обробка поверхні; наповнювач; абразивні композити