ПРИНЦИПИ КЕРОВАНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ВЗУТТЯ - НАДОПТА, ТЕТЯНА; СКИБА, МИКОЛА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі досліджено технологічні особливості процесу виготовлення спеціального взуття, зокрема визначено основні матеріали, методи їх обробки та фактори, що впливають на якість кінцевого виробу. Проаналізовано вплив параметрів технологічного процесу на експлуатаційні характеристики взуття, розглянуто сучасні підходи до підвищення керованості виробництвом, у тому числі використання інноваційних матеріалів та автоматизованих систем контролю.
Keywords: спеціальне взуття; матеріали; технологічний процес; адгезія; автоматизація