РАННЄ ОЦІНЮВАННЯ КІЛЬКОСТІ РЯДКІВ КОДУ ВЕБ-ЗАСТОСУНКІВ, ЩО СТВОРЮЮТЬСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ PHP ФРЕЙМВОРКІВ - ПРИХОДЬКО, СЕРГІЙ; ШУТКО, ІВАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі запропоновано для раннього оцінювання кількості рядків коду веб-застосунків, що створюються за допомогою двох відомих PHP фреймворків (CakePHP та Codeigniter), використовувати регресійні моделі в залежності від трьох факторів (кількість класів, середня кількість методів на клас та метрика DIT на рівні застосунку), значення яких можуть бути визначені за діаграмою класів.
Keywords: оцінювання; рядки коду; веб-застосунок; PHP фреймворк; перетворення Бокса-Кокса