РОЗРОБКА АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ СИГНАТУР З МЕТОЮ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ЗЛОВМИСНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - ДЕМКІВСЬКА, ТЕТЯНА; ЧУПРИНКА, НАТАЛІЯ; ЯХНО, ВОЛОДИМИР; ЖЕНЖЕРА, МАКСИМ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі вирішено завдання розробки автоматизованої системи генерації сигнатур для виявлення зловмисного програмного забезпечення.
Keywords: зловмисне програмне забезпечення; кіберзагрози; сигнатурний метод виявлення; сигнатури; автоматизована система