АНАЛІЗ СТЕКУ ІННОВАЦІЙНИХ ІНЖЕНЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - СЄРОВ, ЮРІЙ; ТЕРЛЕЦЬКА, ХРИСТИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі наведено результати досліджень інноваційних інженерних технологічних стеків: C#, SQL, Kafka, AWS та Snowflake. Проведено порівняльний аналіз цих технологій за основними атрибутами, такими як використання, переваги, інтеграція, масштабованість, безпека, вартість та продуктивність.
Keywords: інженерний технологічний стек; C#; SQL; Apache Kafka; AWS; Snowflake