ЗАСАДНИЧІ ІМПЕРАТИВИ МОДЕЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ - БЕРІДЗЕ, ТЕТЯНА; СІНЧУК, ІГОР; ФЕДОТОВ, ВЛАДИСЛАВ; КОТЯКОВА, МАРИНА; ШЕПЕЛЕВ, КОСТЯНТИН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати досліджень щодо підходів до моделювання якості електроенергії. Запропоновано методику моделювання якості споживання електроенергії протягом доби за наявності тарифу граничних цін на внутрішньодобовому ринку. Наведено доцільність та можливість використання запропонованої методики.
Keywords: якість електроенергії; моделювання; вартість; тарифи