МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ХІМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ТА ПРОНИКНОСТІ ПРОБ СПЕЦІАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ЗАХИСНОГО ОДЯГУ ДО ВПЛИВУ АМІАКУ - МИХАЙЛОВА, НІНА; ПРИВАЛА, ВАЛЕРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Автори публікації пропонують до розгляду результати з вдосконалення методики визначення стійкості спеціальних матеріалів до проникності аміаку. Дана методика є універсальною і дозволяє проводити дослідження щодо проникності різноманітних хімічно активних речовин, на захист від яких зорієнтовано проектування захисних ізолюючих костюмів для працівників вітчизняних хімічних виробництв.
Keywords: ізолюючий костюм; хімічна промисловість; методика досліджень; агресивне середовище; аміак