КОМП’ЮТЕРНИЙ МОДУЛЬ ПРОГРАМИ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ФОРМИ ЗАПРАВКИ НИТКИ НА ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ОБЛАДНАННІ - ЩЕРБАНЬ, ВОЛОДИМИР; КОЛЬВА, МИКИТА; ЄГОРОВ, ДМІТРО; ШИЛІНГОВ, СЕРГІЙ; ЛУКАШЕВ, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Наведені результати визначення оптимальної форми заправки нитки на технологічному обладнанні легкої та текстильної промисловості з використанням комп’ютерного модуля програми для визначення напруженості технологічних процесів. Комп’ютерний модуль програми для визначення напруженості технологічних процесів, з використанням  алгоритму рекурсії, дозволяє визначати оптимальну форму заправки нитки для перешкод у вигляді вертикальної прямої, кола та прямокутника. Дані геометричні образи відображають реальні направляючі та робочі органи технологічного обладнання.
Keywords: нитка; технологічне обладнання