МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ МОНІТОРИНГУ ФУНКЦІОНУВАННЯ ВЕБ-СЕРВІСІВ - АНДРУСЯК, ІВАННА; СЕВЕРИНЕНКО, ДАНИЛО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі розглядаються методи та засоби моніторингу функціонування веб-сервісів. У дослідженні оцінюються існуючі рішення, такі як Datadog, New Relic, Dynatrace та Uptime Robot, з акцентом на їх функціональність, переваги та недоліки. Описано вимоги до системи та обгрунтувано вибір програмних засобів.  Детально описано розробку фреймворку для моніторингу веб-сервісів, зосереджуючись на автоматизації, аналізі даних у режимі реального часу та генерації звітності.
Keywords: автоматизований моніторинг; веб-сервіси; надійність сервісів; управління веб-сервісами; безперервна інтеграція; інструменти моніторингу; автоматизація