ЦЕНТРАЛІЗОВАНИЙ МОНІТОРИНГ ІНФРАСТРУКТУРИ З ВИКОРИСТАННЯМ СИСТЕМИ THANOS: ПЕРСПЕКТИВИ ТА ВИКЛИКИ - СТРЕМБІЦЬКИЙ, ПАВЛО; ЮХИМЧУК, МАРІЯ; ЛЕСЬКО, ВЛАДИСЛАВ; ПЕРЕПЕЛИЦЯ, СТАНІСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Стаття досліджує використання системи Thanos для централізованого моніторингу ІТ-інфраструктури. Проаналізовані поточні напрямки використання систем моніторингу та їх обмеження. Показано важливість централізованого моніторингу та можливості для подальшої інтеграції та розвитку системи Thanos.
Keywords: Thanos; Prometheus; централізований моніторинг; ІТ-інфраструктура; масштабованість; довготривале зберігання даних; розподілені системи