ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ДЛЯ ПОРАНГОВОГО ВІДБОРУ WEB-ПРОГРАМІСТІВ - ЮСКОВИЧ-ЖУКОВСЬКА, ВАЛЕНТИНА; БОГУТ, ОЛЕГ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Сьогодні автоматизовані системи управління персоналом являють собою потужні засоби для досягнення конкурентоспроможності будь-якого підприємства, зокрема ІТ-компаній. У сучасних умовах стрімкого розвитку інформаційних технологій та високої конкуренції на ринку праці, ІТ-компанії потребують інноваційних підходів до оптимізації роботи з прийняття управлінських рішень, зокрема відділу роботи з персоналом для підвищенні ефективності компанії в галузі ІТ. Запропоновано модель автоматизованої системи управління персоналом в ІТ-компанії, яка оптимізує процеси підбору, адаптації, розвитку та утримання ІТ-фахівців, використовуючи штучний інтелект та машинне навчання.
Keywords: інтелектуальні інформаційні системи; штучний інтелект; ІТ-освіта; ІТ-оцінювання; машинне навчання