АНАЛІЗ ВІДПОВІДНОСТІ ДОРОЖНЬОЇ МЕРЕЖІ ОПІШНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТЕНДЕНЦІЯМ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ В РЕГІОНІ - БРЕДУН, Віктор; МИКОЛАЙЧИК, Тарас (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведені результати досліджень логістично-технологічних можливостей дорожньої мережі Опішнянської територіальної громади тенденціям розвитку регіональної системи управління відходами передбачених Регіональним планом управління відходами в Полтавській області до 2030 року. Проаналізовано категорійні параметри та стан ділянок дорожньої мережі, що входять до прогнозних маршрутів перевезення ТПВ на першому та другому етапах розвитку регіональної системи поводження з відходами Полтавської області.
Keywords: система управління відходами; логістична структура; дорожня мережа; перевезення відходів; маршрут